article-picture

Terapibasseng

Med god varme som gjør godt for kroppen

32-34°C

Temperatur

0 - 160 cm

Justerbar dybde

12,5 meter

Lengde

8,5 meter

Bredde

Terapibassenget har en meget behagelig temperatur med en justerbar hev- og senkbunn som gjør det fleksibelt og anvendelig i bruk. Her vil det bli arrangert bl. a. vanngymnastikk, vanntilvenning, babysvømming og ballspill, men bassenget står ellers fritt til disposisjon. Du kan sjekke tilgjengelighet på bassengoversikten. Vi  tar forbehold om endringer.
  • Under folkebad er standarddybde 140 cm.
HC brukere
Terapibasseng med hev- og senk bunn som fra gulvnivå 0 cm og kan senkes ned til 160 cm dybde. Bunndybde kan tilpasses den enkelte brukergruppe. HC-/rullestolbrukere kan plasseres med ledsager på midten av bunnen i sittende eller liggende posisjon og forsiktig senkes ned i vann til ønsket dybde.
Bjørkebadet har egen HC-garderobe med dusj og WC løsning i herregarderoben og damegarderoben. HC-garderoben er tilpasset rullestolbrukere og det står egen våtsone rullestol klar i hver garderobe som skal benyttes i ren sone.
HC-garderoben med garderober og dusjrom krever at ledsager er av samme kjønn. Bjørkebadet har en midlertidig løsning i personalgarderoben for ledsagere av annet kjønn som følger HC brukere. Ta gjerne kontakt med personalet ved ankomst.