Nyheter

Følg oss på Facebook for å få nyhetene rett i feeden din.

Stengte basseng


04/10/2022

Bjørkebadet sitt terapibasseng, plaskebasseng for små barn og kalde kulp ble i samråd med Kommuneoverlege stengt tidligere i dag, etter at prøvesvar fra ALS Laboratory Group avd Oslo viste noe bakteriefunn med for høyt kimtall på innsendte vannprøver. Selv om det er relativt små avvik fra grenseverdiene i Badeforskriften, må dessverre bassengene stenges. Det har vært tekniske utfordringer med sirkulasjon i bassengene og den kalde kulpen etter sommerferien. Nye vannprøver er tatt og vannrensetiltak iverksatt. Når vannprøver med godkjente verdier foreligger, blir de 2 bassengene og kald kulp åpnet igjen. Vi er lei oss for at dette skjer nå i høstferien. Vi håper på positive prøvesvar i slutten av uken.

Endring åpningstid fredager


28/08/2022

Bjørkebadet må endre åpningstid for folkebad på fredager fra og med uke 35.

Åpningstider uke 33 og 34


12/08/2022

Vi fortsetter med meråpent for våre badegjester. Wibit hinderløype ligger fremdeles ute og er tilgjengelig både for store og små. Ordninære åpningstider vil komme fra uke 35.

Bjørkebadet åpner 01.08


29/07/2022

Med juli over ønsker Bjørkebadet velkommen til åpen svømmehall igjen. Wibit hinderløype ligger ute en hel måned. De to første ukene har vi mer åpent for våre kjære badegjester. OBS! Litt feil med datoer, men bilde gjelder de to første ukene i august.

Åpningstider ut juni


13/06/2022

Bjørkebadet har ordinære åpningstider f.o.m 19. juni. Fra denne datoen og før vi stenger utvider Bjørkebadet åpningstidene. 

Utbedring av vegg på Bjørkebadet


31/05/2022

Det har blitt lagt ut en sak 31 mai på kommunens hjemmeside om Bjørkebadet og en pågående reklamasjonssak som totalentreprenøren HENT er ansvarlig for å utbedre. Deler av Bjørkebadet har over tid vært kledd med stillas. Det skyldes en lekkasje i dampsperresjiktet i deler av veggen og saken har vært publisert tidligere i 2021.

Tilbakemelding til Bjørkebadet


26/05/2022

Vi på Bjørkebadet er opptatt av kvalitet og at våre tjenester er best mulig for våre badegjester. Derfor er det viktig for oss at du/dere som badegjester er tilfreds med Bjørkebadet.

I den forbindelse ønsker vi din tilbakemelding, slik at vi kan forbedre og utvikle oss. Vi har laget et spørreskjema, som vi håper du kan fylle ut og sende inn til oss.

Takk for hjelpen 🙂

Vinnere av Skullerudduppen


23/05/2022

Den 10.05 ble Swimtag utfordringen Skullerudduppen avsluttet. Distansen som kunne svømmes var enten 20km eller 40km. Bjørkebadet gratulerer til alle som fullførte og deltok. Hele 19 deltakere deltok på denne utfordringen.

Åpningstider mai/juni


19/05/2022

I mai og juni måned er det flere helligdager og dette medfører stengedager for Bjørkebadet. Vi har stengt følgende dager: 17. mai, 26. mai, 04. juni og 06. juni.
Men vi har åpent 05. juni. 
Ellers i mai måned har vi ordinære åpningstider. Åpningstider hver uke vises på hjemmesidens forside. Fra uke 25 har vi den glede å meddele mer åpent for folkebad.

Ny Wibit


07/04/2022

Vi har den glede å meddele vi har fått nye deler til Wibit.