article-picture

70årdag feiret med pølse og is

Badebursdag ikke bare for barn

 

Mandag 15. november var det stor festivitas da badegjest Aud Johansen valgte å feire 70årsdagen sin på Bjørkebadet. Aud har blitt fast badegjest etter at venninnene Kari og Eva tok henne med på badet.

Det var i Bjørkebadets brosjyre de så at man kunne feire badebursdag med pølser og is. Dette syntes de alle var så morsomt at hun valgte å booke feiring i svømmehallen.

 

 

Aud er aktiv i Aurskog Sanitetsforening og har en god og glad omgangskrets. Damene i sanitetsforeningen er en livat gjeng som har det mye moro sammen.

Ni damer fra foreningen møtte opp på Bjørkebadet mandag og Aud hadde kjøpt tradisjonelle dusjhetter med sløyfer til alle sammen. Etter et deilig bad var det som vanlig pyntet til bursdag med barnlige servietter og ballonger. Aud hadde bestilt pølsemenyen med brus og ispinne, men hadde med en marsipankake de koste seg med til kaffen.

Aud anbefaler Bjørkebadet på det varmeste. Her er de ansatte så positive. Og siden hun har noe plager i rygg og muskler er det deilig og behagelig med regelmessig bad i varmen.

Hun ser ikke bort fra at flere venninner fra Saniteten kommer til å bruke Bjørkebadet etter denne dagen.