article-picture

Åpnes for kommunens innbyggere

Kompensasjoner

I ekstraordinært formannskapsmøte tirsdag 2.februar ble det bestemt at Bjørkebadet igjen kan åpne for folkebad. Før nedstengingen 25. januar hadde Bjørkebadet åpent for alle med alle typer billetter på hverdagene, men kun for års- og månedskort i helgene.

Det har nå blitt endret til alle typer billetter (enkeltbilletter, klippekort, måneds- og årskort) både hverdag og helg,  men kun for de som er bosatt i Aurskog-Høland.

Dette for å være med å hindre importsmitte inn i kommunen. Vi ber våre badegjester om å overholde dette.

 

Kompensasjoner i 2021:

Folkebad på Bjørkebadet var stengt for allmenn bruk fra og med mandag 25.1 til og med tirsdag 2.2. Årskortkunder og månedskortkunder gis derfor 9 dager i kompensasjon. Månedskortene blir plusset på 9 dager i varighet. Årskortkunder med avtalegiro og månedlig betaling vil få fratrukket 9 dager på neste faktura. Årskortkunder (engangsbetalere) som allerede har betalt for sine 11 måneder (juli obligatorisk stengt) får utvidet sitt abonnement med 9 dager.

 

Årskort kunder med bostedsadresse i andre kommuner får også kompensasjon på 9 dager + pluss varigheten på den stengeperioden som løper fra og med 3.februar og frem til vedtak som opphever dagens lokale restriksjoner.

 

Vi har hatt helger i november, desember og januar stengt for publikum med bostedsadresse utenfor AHK, men disse dagene gir ikke grunnlag for kompensasjon siden alle med årskort (uansett bokommune) fikk adgang til Bjørkebadet.

 

Besøkende bes overholde minst 1 meter avstand i alle deler av anlegget og forøvrig overholde vanlig smittevern.

Velkommen