article-picture

Åpningsprogram 1. november

Offisiell åpning med taler, snorklipping, underholdning og GRATIS bading for alle!

Vi gleder oss til endelig å kunne åpne Bjørkebadet som er kommunens nye, flotte svømmehall, skolebasseng og folkebad. Alle er velkomne på åpningsdagene og videre utover! På åpningsdagen er det gratis inngang.

 

10.00–12.00 Taler og snorklipping
12.30–16.30 Bassengene er åpne. Demonstrasjon av ulike vannaktiviteter og gruppetimer.
17.00–17.30 Familieforestillingen «Flodhesten og andre hester» ved Bygdetruppen Teater

18.00-18.30 Musikkbandet Uslipt i akustisk utgave

19.00-19.30 Synkronsvømming ved Caroline og Mathea fra Asker Synkron.
19.30–21.00 Bassengene er åpne
21.30 Bjørkebadet stenger

 

Vi gjør oppmerksom på at Albatrossfilms vil gjør filmopptak store deler av åpningsdagen. Det er en mulighet for at man kommer med på oversiktsbilder.  De som filmes nært er utvalgte gjester med signert samtykkeerklæring. Indre Akershus Blad har tillatelse til direktesending (streaming) mellom kl 10-12 under taler og snorklipping

Det er utover dette ikke tillat for våre gjester å ta bilder eller filme på Bjørkebadet. Dette av hensyn til den enkelte.

Til tross for offisiell åpning er vi ikke helt ferdig med alle forhold knyttet til svømmehallen. Vi forventer at en del brukertilpasninger, tilleggsutstyr og datatekniske problemstillinger vil bli jobbet med ut året. Største utfordringen er omlegging av server som kan påvirke åpningsdagene. Håper dette ikke skal forringe badegjestene sine opplevelser.

Velkommen!