article-picture

Første vinner av Hardbarken Jr

Selma på 12 avsluttet med knallsterk økt

 

Selma Solli Moen ble aller første vinner av Hardbarken Jr, den tøffeste utfordringen i Bjørkebadets årlige konkurranse Bjørken.

Selma trener med Aurskog-Høland Triatlon og etter trening mandag 29.november fikk hun vite at hun manglet 600 meter på å ha fullført Hardbarken Jr. Hun gikk da tilbake til bassenget og svømte den resterende distansen selv om hun allerede hadde svømt 2200 meter på trening! Hun svømte da kravet på 600o meter på 3 svømmeøkter.

2800 meter  på èn økt for en 12 åring er virkelig sterkt og noe å ta av seg hatten for! 

Bjørken har tre utfordringer i både senior og junior utgave, Flisa, Barken og Hardbarken. I juniorutgaven tilsvarer de 1000 meter, 3000 meter og 6000 meter som skal svømmes innen 6 uker.

Hardbarken var ikke med som utfordring første året og i fjor var det ingen under 14 år som fullførte. Den første som fullfører en utfordring på kalenderen får navnet sitt på «Hall of Fame»-plakaten i resepsjonen på Bjørkebadet. I fjor vant Selma plass i Hall of Fame på Barken Jr. I år står hun som aller første vinner av Hardbarken Jr.

Alle som fullfører en Hardbarken utfordring, senior eller junior, får en grønn badehette med teksten «Bjørken Hardbarken». Den er ikke til salgs og gis bare til de som fullfører den tøffeste utgaven av Bjørken. Selma er første junior som får denne badehetten.

Bjørkebadet gratulerer!

Bjørken holder det gående til 22. desember. Alle som fullfører en utfordring  har mulighet til å vinne den gjeveste premien, 3 PT timer på Bjørkebadet .

Seniorutgavene er Flisa 4000 meter, Barken 15 000 meter og Hardbarken 30 000 meter.

«Der andre har Birken har vi Bjørken»

Datoene ble i år forskjøvet til 10.november – 22.desember