article-picture

Fullførte Svømlangt og TeamBjørkathlon

Har blitt veldig glad i Bjørkebadet.

Gro Stokkebekk var en av 69 voksne som fullførte Svømlangt kampanjen på Bjørkebadet. Hun ble trukket ut som lokal vinner. 10.000 meter innen 3 mnd var kravet.

«Jeg møtte ei jeg kjenner i garderoben som tipset om Svømlangt-kampanjen. Det hørtes fristende og gøy ut. Jeg var litt bekymret for å få vondt i nakken med å svømme bryst med hodet over vannet, men kjøpte meg et par svømmebriller. Da sparte jeg både nakken og øynene.»

Det at hun kunne låne Swimtag-treningsklokke hver gang hun svømte en økt, gjorde at hun slapp å selv registrere svømte metre.

«Jeg liker virkelig Swimtagklokkene, det å konkurrere med deg selv. Det blir en ekstra gulrot til svømmeøkta. Jeg blir veldig fornøyd med meg selv når jeg slår noen rekorder.»

Etter å ha fullført Svømlangt kampanjen har Gro nå begynt på Gardasjøen. Hun innrømmer å ha blitt veldig glad i Bjørkebadet.

Nå i påsken møtte hun opp med mann og barnebarn og fullførte TeamBjørkathlon30, dvs 30 minutters utfordringen. En swimtagklokke fungerer som stafettpinne og alle på laget må svømme minst 100m hver. «Alle sammen ble veldig ivrige», sier Gro fornøyd. Dermed er hun ikke bare Bjørkebadets første Svømlangt-vinner, men også den aller første som fullfører TeamBjørkathlon.

Snakk om badeglede!

Bjørkebadets stafettkonkurransen pågår hele april. Er det flere som tar utfordringen?

Stokkebekk besteforeldre og barnebarn foran TeamBjørkathlon plakat