article-picture

Ingen endringer i åpne fasiliteter

Kaldkulp og steambadstu er en reklamasjonsak mot entreprenør.

Bjørkebadet har fått flere henvendelser i forbindelse med Indres nylige artikkel. De som ikke er Indre+abonnenter  og bare får lest overskriften kan få inntrykk av at Bjørkebadet har måttet stenge ytterligere fasiliteter. Dette stemmer ikke.

Alle basseng, boblebad og og tørrbadstuer er åpne som normalt. Våre badegjester koser seg på Bjørkebadet, men betjeningen får mange tilbakemeldinger på at steambadstuen og kaldkulpen er savnet.

Kaldkulp og steambadstuen har dessverre vært stengt i 6 måneder, dette grunnet feil fra entreprenørens side i forbindelse med oppføringen av badeanlegget. Grunnet mangelfull membranløsning har betongdekket fått vanninntrengning. Dette har ført til lekkasjer og at fliser har løsnet i velværeområdet,forklarer Anne Kirsti Johnsen, kommunalsjef for kultur og medvirkning.

Steambadstuen er helt demontert for å rette opp i skadene. Det har dessverre blitt forsinkelser, blant annet grunnet lang leveringstid på deler til steambadstuen.

Utbedringene er en reklamasjonssak mot entreprenørselskapet Hent AS.

Bjørkebadet ser frem til å gjenåpne denne populære delen av svømmeanlegget, men kan dessverre ikke si når på nåværende tidspunkt.

Interiør av steambadstu