article-picture

Påskekonkurransen skapte aktivitet

Vinneren syklet 27 mil

 

Nok en påske var Bjørkebadet stengt på grunn av koronatiltak. Ønsket var likevel å skape litt engasjement og aktivitet: Bjørkebadets påskekonkurranse.

I påsken la vi ut  fem bilder av badeender i fem forskjellige områder  av kommunen over fem dager. De som kunne vise at de hadde vært på samme sted ved å sende oss bilder var med i trekningen av inngangsbilletter + overraskelser fra badebutikken. Både hovedvinner og dagsvinnere ble trukket.

Flere sendte oss bilder fra alle  25 stedene, men noen sendte fra de stedene de hadde anledning til.

Hovedpremien var en dagsbillett for en hel familie, to Bjørkebadet håndklær og litt søtt. Den heldige vinneren er Rune Hellem.

Alle bildene var tatt slik at det skulle være mulig å kjøre til alle stedene, men Rune var ikke snauere enn at han syklet til alle 25 stedene og sendte oss bilder derfra.

Fra Killingmo gård

 

«Siden vi på jobben har en pågående aktivitetskonkurranse via dytt.no så var jeg ekstra motivert for å få en aktiv påske» svarer Rune når vi spør om motivasjonen til å sykle til alle postene. «Når været var såpass bra som det var så bestemte jeg meg for at jeg skulle klare alle postene ved hjelp av sykkel. Så mens resten av husholdningen fremdeles sov så stod jeg opp og tråkket rundt i kommunen.»

Fem nye bilder ble postet kl 09.00 hver dag på facebook, instagram og nettsiden.

 «Når alle postene var tatt så hadde jeg klokket inn 27 mil og et godt antall timer. Det skal sies at jeg valgte ikke alltid korteste vei hjem, det ble via Jåvall fra Rømskog og faktisk via Mangen etter Røytjenn.»

Gigantstolen på Fosser

Rømskog kirke, det eneste stedet Rune ikke hadde vært før

Røytjenn. Det er ikke bare badeender som isbader her har vi hørt  🙂

 

Skullerud, Søndre Høland

«Etter å ha vært på alle 25 postene så konkluderte jeg at jeg hadde vært på alle stedene med et unntak, kirka på Rømskog, så det var jo ekstra bonus å få oppleve et nytt sted. Så hører det også med til historien at laget mitt på jobb leder aktivitetskonkurransen i kamp mot nesten 100 andre lag, som denne påskekonkurransen har bidratt mye til.»

De fem dagsvinnerne av enkeltbillett og håndkle er: Julie Dahlen Børresen, Tina Stolpnes, Heidi Deanna Skogstad Fossen, Linda Karlsen Sveen og Elisabeth Wiig.

Julie og August ble dagsvinnere av Løkenområdet. Her er et av deres bildebidrag:

Deltagernes bidragsbilder er gjengitt med tillatelse 🙂

Vi gratulerer alle de seks vinnerne!