article-picture

Presisering av tiltak

Individuell trening

 

21.desember:

De Nasjonale Covid tiltakene publisert 14.12 skapte forvirring blant driftere av svømmeanlegg i Norge. Forskriften inneholdt begrepet «Individuell trening» som ble tolket på ulike måter. 15.12 mottok vi en presisering og «individuell trening» berører personer som av medisinske årsaker har behov for egentrening, opptrening eller annen medisinsk treningsterapi i vann og varme omgivelser.

På linje med andre kommunale svømmehaller ble tilbudet om folkebad stengt grunnet de nye Korona restriksjonene. Bjørkebadet synes det er trist at vi opplever en ny periode hvor publikum ikke har adgang til svømmeanlegg, og håper dette blir et kortvarig tiltak.

Bjørkebadet har lik tidligere mulighet til å ta imot timebestilling av treningstid for de med erklæring fra lege eller fysioterapeut. Timebestilling på pasient egentrening skjer på bjorkebadet@ahk.no eller i perioder på dagtid til telefon 67 20 57 00. Det er relativt strenge smitteverns tiltak med blant annet begrensing i antall personer som kan benytte svømmehallen. Svømmebassenger og velværeavdeling kan benyttes under tildelt time, mens tørrbadstuer er ikke tilgjengelig da det foregår vedlikehold.