article-picture

QUIZJAKT I FOLKEHELSEUKA

Premier og gode innmeldingstilbud

Folkehelse uka i Aurskog-Høland kommune arrangeres 8. – 16. september. Den kan du lese mer om her

Selv om Bjørkebadet fortsatt er stengt for rehabilitering den uka, så er vi synlig med Quizjakt rundt om i kommunen. I tillegg har vi stand på Stuttreist og Himlaga den 16.september med gode tilbud 🙂

QUIZJAKT

Badeendene savner badegjestene og har gjort sitt for å oppsøke dere rundt i kommunen. De har lagt igjen noen spørsmålsark med to spørsmål på hver på seks steder i kommunen.

Rømskog – let bak skolen

Setskog – let ved Oppvekstsenteret

Hemnes – ved et tre på Bygdetunet

Løken – på Løken Gamle Kirkegård

Aurskog – på Prestegården

Bjørkelangen – gangbroa ved Frivilligsentralen

Slik ser Quizjakt arket ut på Bjørkelangen

For å være med i trekningen : Ta bilde av deg selv på stedet med Quizarket. Send inn bildet + svaret på spørsmålene på mail til bjorkebadet@ahk.no eller på Bjørkebadets Messenger. Du kan også vise oss bilde og svar på vår stand på Stuttreist og Himlaga 16. september om du ikke får sendt i bildet digitalt. Bildene blir ikke publisert videre. Svarene finner du på Bjørkebadets nettside bjorkebadet.no

Jo flere steder du svarer fra jo flere vinnersjanser får du.

Hovedpremie: Bjørkebadets bag med egen lomme for vått tøy + gavekort på 340,-( nok til en familiebillett for inntil 5 personer eller den kan legges inn i andre billettyper på Bjørkebadet)

5 ekstrapremier: Gavekort på 115,- (tilsvarende enkelbillett voksen, men kan legges inn i andre billettyper på Bjørkebadet)

Stuttreist og Himlaga

Lørdag 16.september har vi stand sammen med KulturArena. Da er det mulig å tegne årsabonnement eller månedskort på Bjørkebadet.

  • Tegner du årsabonnement får du med 5 vennebadinger i tillegg. Du bestemmer selv om du tar med en person fem ganger eller om du tar med fem venner en gang.
  • Tegner du et månedskort får du med 1 vennebading.

Tilbudet gjelder bare den dagen. Ingen betaling på stand, det ordner vi i etterkant når du møter på Bjørkebadet.

Velkommen!