article-picture

Stevnesuksess!

Lørdag 2. mars gikk aller første svømmestevne av stabelen på Bjørkebadet.

50 utøvere fra AFSK svømmegruppe, Aurskog-Høland Triathlon, Fet svømmeklubb, Sørumsand IF samt arrangørene BSF var fordelt på 24 heat.

Det er ekstra hyggelig med mye folk. Publikum var en fantastisk heiagjeng for samtlige utøvere og hadde god oversikt fra den romslige tribunen. Speaker Bjørn Skogstad ba publikum legge merke til de gode lydforholdene i det nye anlegget, noe som gjør det behagelig  for både publikum, utøvere, frivillige og ansatte å tilbringe noen timer i svømmehallen.

Bjørkebadet er meget fornøyd med at det tekniske anlegget fungerte som det skulle. Det er første gang Algetimings tidtakingssystem ble tatt i bruk her. Det kan måle helt ned til 10 000dels sekund, men til dette stevnet holdt det med to desimaler.

Det har vært mange gode tilbakemeldinger. BSF sin svømmegruppe stod som arrangør og gjorde en flott innsats med mange frivillige medarbeidere. I tillegg hadde Bjørkebadet sin egen vaktstab med Nini Lande i spissen.

Samarbeidet med arrangørene var godt,  og både BSF og Bjørkebadet ser frem til neste stevne skal arrangeres.  Alle kan være enig med assisterende leder Nini Lande; «Dette ga mersmak»

Flere bilder fra stevnet kan du se her

Assisterende leder Nini Lande i vaktbua med programvaren for tidtakingssystemet