article-picture

Triton høstleir på Bjørkebadet

7 økter 2.-5. oktober

 

Triton Lillestrøm Svømme- og Triatonklubb arrangerer i disse dager høstleir på Bjørkebadet for sine tre yngste grupper med 10-12åringer. I utgangspunktet skulle det være 15 unge utøvere med på leiren, men med koronarestriksjoner som forsvant, så kunne de åpne for flere påmeldte. 27 unge har i disse dager 7 svømmeøkter på Bjørkebadet. BSF har stilt klubbhuset til rådighet for overnatting.

Barna vekkes  kl 6:30 og tar en liten joggetur før frokost. Ved ankomst Bjørkebadet har de oppvarming på land før de har en to timers økt i vannet. Mellom dagens to svømmeøkter har de litt basis som landtrening. Så er det selvfølgelig tid til hvile, sosialt og spill.

Triton er en stor klubb med 2400 svømmere totalt og med 600 svømmere på venteliste. Pga manko på tilgjengelige basseng har de sett østover til Bjørkelangen. Trener Ragnhild Engen er veldig fornøyd med at de kan ha leiren på et så flott anlegg så nært Lillestrøm. «Spesielt når man har så unge utøvere på leir er det fint å slippe å reise så langt». Hun synes at flere folk burde vite om Bjørkebadet. «Det er jo så lett å finne.» 40 minutter rett østover fra Lillestrøm så kommer man rett på Bjørkebadet, tydelig merket med logo på veggen og illustrerte bølger i vinduene.

Trener Marcel Rosenberg mener befolkningen i Aurskog-Høland er utrolig heldige som har et slikt anlegg med hyggelig betjening og gode forhold. «Jeg misunner jo alle som bor nær dette anlegget»