article-picture

XtraBingo i Folkehelseuka

Siste frist 3.juli

Vi utvider konkurransen. Siste frist 3 juli

Bli med på Bjørkebadets XTRA BINGO og vær med i trekningen om flere premier. Man trenger IKKE å fylle hele brettet for å være med. Om du har de hvite eller blå rutene, en rad, kolonne eller bare noen innimellom, så vær med og lever inn til oss!

Hvordan spille XtraBingo

Du kan utføre ulike aktiviteter gjennom uken og krysse av i rutene. vær obs på at noen av aktivitetene må gjennomføres på Bjørkebadet og du må ha en badevakt til å signere den aktuelle ruten med oppgaver for deg. disse rutene er markert med en stjerne. Orker du ikke å svømme f.eks 1000 eller 500 meter på en dag, kan du få en badevakt til å skrive opp antall svømte metre og fortsette senere i uken.

Det trekkes vinnere av premier innenfor de fem kategoriene; rad, kolonne, bilde, ramme og fullt brett. Her er det muligheter for å vinne årskort, familiebilletter, enkeltbilletter, bager, noe fra kafeen med mer.

Hvor og når

Hent ut spillebrettet på Bjørkebadet, Rådhuset eller Joker på Rømskog. Badevaktene kan signere rutene med stjerner mellom 15.-23.juni. Frist for levering av brettet er to dager etter avslutning, det vil si 25.juni. Du kan levere inn på Bjørkebadet eller innbyggertorget på Rådhuset. Husk å skrive navn og mobilnummer nederst.

Skjema for innlevering av aktiviteter under folkehelseuka2024