article-picture

Hellem med 3x «Hall of Fame»

TeamBjørkathlon30, Barken og Hardbarken

 

Rune Hellem vant Bjørkebadets påskekonkurranse 2021. 25 badeender hadde besøkt forskjellige steder i Aurskog-Høland kommune. Man skulle da ta bildet av stedene badeendene hadde vært som svar på konkurransen. Rune syklet likegodt til alle stedene. Det ble 27 mil på sykkelsetet!

TEAM BJØRKATHLON

I høst var det flere konkurranser og utfordringer på Bjørkebadet som trigget Rune.

I årets lagkonkurranse TeamBjørkathlon stilte han raskt et lag i 90 minutters utfordringen. TeamBjørkathlon er stafetten der tiden allerede er fastsatt. Hvor langt kommer man på 30 eller 90 minutter?

Det holdt ikke til seier i den lengste utfordringen, men Rune prøvde hardt å få med seg folk til TeamBjørkathlon30 også. Anita Holtet som leder skigruppa i HIUL kunne ikke si nei da hun ble spurt og stilte umiddelbart opp. Da de møtte opp på Bjørkebadet hadde det blitt noen misforståelser om tidspunkt med tredje mann på laget, så da var de bare to. De trengte en til. Da Rune kom ut i svømmehallen skannet han bassenget med øynene for å finne den badehetta som bevegde seg raskest. Madelen Jostad ble dermed spurt om å svømme minst 100 meter som var minimumskravet for deltagerne. «Hun syntes tydeligvis det var gøy for hun svømte mer enn 100 meter» gliser Rune, «det var sosialt og vi vekslet ofte. Det er ikke mer slitsomt enn det vi gjør det til selv».

Han oppfordrer flere til å stille lag neste år. «Team Hellem» vant årets TeamBjørkathlon30 med 1300 meter og sikret seg plass i «Hall of Fame».  TeamBjørkathlon90 gikk til Team Herlofsen med Nora i spissen.

BJØRKEN

I november startet den individuelle konkurransen Bjørken. Den består av 3 utfordringer av ulik lengde. Den som er først ferdig på kalenderen får navnet sitt i «Hall of Fame»

Rune fullførte likeså godt alle 3 utfordringene på 4 + 15 + 30 km på 3 uker og 2 dager! Det vil si 2,1 km i gjennomsnitt hver eneste dag 7 dager i uka de ukene! Han var den første på kalenderen til å fullføre de to lengste utfordringene og får dobbel oppføring i «Hall of Fame».

«Det er jo ikke det at jeg svømmer så fort» sier Rune, «men jeg er veldig god på å kjede meg. Hvem andre gidder å løpe trappene i slalombakken i 6 timer?»

Da vi sjekket resultatet var det mange som svømte raskere, men jevnt, trutt og ofte fikk han først i mål.

Tre oppføringer i «Hall of Fame»- plakatene samme år er det foreløpig ingen andre som har klart. Bjørkebadet gratulerer hardhausen Hellem!

Vinner av  «Flisa» på 4 km er Anders Børnes.

BJØRKEN BLIR AVSLUTTET 2 UKER ETTER GJENÅPNING

På grunn av nedstenging 15. desember fikk ikke alle fullført sine utfordringer. De det gjelder får 2 uker etter gjenåpning til å fullføre. Ta da kontakt med resepsjonen for registrering. Alle som fullfører en eller flere utfordringer er med i trekningen av hovedpremien på 3 PTtimer.